Trimsalon
Buddies

Nieuwsbrief juni

Agenda 2024 en 2025
Op dit moment staat de agenda vol tot eind oktober. Ook zijn er nog maar een paar plekken beschikbaar in november en december. In deze maanden wordt er geen extra trimdag ingepland, dus vol is dan ook echt vol!
Tip: Wil je zeker zijn van een plekje, plan het hele jaar vooruit. Afspraken maken voor 2025 is nu mogelijk!
Helaas betekent het niet dat als je maar 1 afspraak inplant, dat de vervolg afspraak de juiste weken ertussen kan hebben. Plan daarom vooruit om hier zeker van te zijn. Want zoals eerder vermeld: vol is vol!

Onlinesysteem
Sinds april werk ik met een onlinesysteem. Met het online systeem krijgen klanten een bevestiging van de afspraak en 3 dagen van tevoren een herinnering, zo vergeet je nooit meer een afspraak!
Je hoeft hiervoor geen contact met mij op te nemen om dit te regelen. Bij je volgende bezoek aan de trimsalon regelen we dit, zodat alles goed in het systeem komt te staan.


Algemene voorwaarde
Ik snap dat je hier snel overheen kijkt of geen zin hebt om die hele lap tekst te lezen maar toch zijn de algemene voorwaarden heel belangrijk voor zowel de trimster als de klant.
Hieronder staan een aantal belangrijke punten;

• Wil je je afspraak afzeggen? doe dit 48 uur van te voren. Afspraken die niet 48 uur van tevoren af worden gezegd of bij het niet opkomen dagen van een afspraak word de afspraak volledig in rekening gebracht. Na betaling kan een nieuwe afspraak worden ingepland. Deze regel bestaat zodat ik ruim de tijd heb om dat plekje op te vullen.

• Trimsalon Buddies maakt gebruik van een meerprijs. Een aantal voorbeelden: kom je later dan de afgesproken tijd je huisdier ophalen, heeft je huisdier extreem veel vlooien of is je huisdier vervilt, dan worden hiervoor extra kosten gerekend. Voor een betere uitleg hierover, neem een kijkje op de website.
• De trimsalon is geen oppasdienst, hoe graag ik ook met jullie viervoeters knuffel na de behandeling.

Plan je eigen dag zo in dat je je huisdier op de afgesproken tijd kunt ophalen om extra kosten te voorkomen.
Tijd voor knuffel en beloningen is er genoeg!