Trimsalon
Buddies

28 en 29 september gesloten!

Welkom

 

Mijn naam is Marlisa Sikkema, 26 jaar, een gepassioneerde en gediplomeerde hondentrimmer waarbij het welzijn van uw huisdier voorop staat.
Al van kleins af aan vertelde ik iedereen dat ik ‘honden kapper’ ging worden en in 2018 heb ik dan ook na mijn opleiding Dierenverzorging de opleiding gezelschapsdieren trimmen afgerond en mag ik mij vol trots een gediplomeerde trimmer noemen. Als gezin hebben wij altijd honden gehad en kan ik mij ook geen leven voorstellen zonder honden.Na mijn opleiding heb ik in september 2018 Trimsalon Buddies opgericht met in gedachte zoveel mogelijk hondjes de beste huid en vachtverzorging te geven in een rustige, vertrouwde omgeving. Inmiddels bestaat de trimsalon al bijna 5 jaar en hoop ik dat ik nog vele jaren dit prachtige beroep mag uitoefenen.Als honden eigenaar weet ik hoe belangrijk uw huisdier voor uw is en dat u alleen maar het beste wil voor uw beste vriend. Bij Trimsalon Buddies word uw huisdier dan ook behandeld met de beste diervriendelijke en natuurlijke producten. Samen bespreken wij de behandeling en kijken wij wat het beste is voor uw huisdier.Ook volg ik zo nu en dan een cursus, bezoek evenementen en probeer ik zoveel mogelijk op de hoogte te blijven van nieuwe trends en ontwikkelingen op trim gebied. Ik ben gespecialiseerd in het trimmen van Pomeranians (dwergkeeshond) maar uiteraard is elke hond en kat, klein of groot welkom in de trimsalon.

 

 

Nieuws

05-07-2023, 16:26
Uitbreiding 
Na een aantal weken klussen is de nieuwe was ruimte helemaal klaar voor gebruik. Nog meer ruimte om na het trimmen lekker rond te rennen en te spelen! Klik hier om de nieuwe ruimte te bekijken!
15-05-2023, 18:53
Klantenstop  Op dit moment is er een klanten stop, daarom kan ik nu geen nieuwe huisdieren inplannen. Wanneer er plek beschikbaar komt wordt dit vermeld op de website en op facebook. Zolang dit bericht op de website staat is de klantenstop van toepassing. Er is geen wachtlijst beschikbaar op dit moment!


 

Behandeling uitsluitend op afspraak!Vragen of een afspraak maken kan telefonisch, mail of via whatsapp.gelieve niet langskomen wanneer u geen afspraak heeft.